Alla är välkomna som medlemmar i Reumatikerförbundet. Både du som har en reumatisk diagnos och du som inte har det men som vill stödja vårt arbete och få information från oss. Bli medlem nu!

Kvinna 50+

Välkommen som medlem!

Stötta vår vision om ett bra liv för alla reumatiker. Som medlem i Reumatikerförbundet får du kunskap om din diagnos, vår populära tidning Reumatikervärlden, gratis föreläsningar och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra medlemmar. 

Läs mer
Hitta gemenskap

Gemenskap på nätet

Reumatikerförbundet finns där du finns. Vi tror på mötet, för det är då som vi kan dela med oss av vår kunskap och erfarenhet hur det är att leva med en reumatisk sjukdom. 

Läs mer
Föreläsning

Föreläsningar

Reumatikerförbundet har spelat in en rad föreläsningar som genomförts på temat kunskap som lindrar.

Läs mer
Söka bidrag

Stipendier och Bidrag

Medlemmar och föreningar har rätt att söka olika stipendier och bidrag. Håll koll i kalendern så missar ni inte någon sista ansökningsdag.

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.