Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster

Podcast oktober 2015

Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster. I Reumatikervärldens oktoberpodd pratar Mats Griph om varför familjen och anhöriga är så viktiga för att klara av livet med flera reumatiska sjukdomar.

EU-parlamentarikern Anna Hedh hyllar hjälpmedlet permobilen och Johanna Berglind, som har systemisk skleros, får tårar i ögonen när hon tänker på sin lillasyster.Dessutom är det dags för hårda tag mot allt sittande. Reumatikerförbundets träningsbloggare Elin Löfberg tvekar inte – det är vår tids nya farsot.

Välkommen att lyssna!

Podden publiceras även på iTunes.

Nyheter, möten med människor, tävlingar, skratt och allvar – det här är radio om livet som frisk och livet som sjuk.

Reumatikervärlden podd är radio för alla som vet vad en reumatisk sjukdom kan betyda. Om vardag och kampen för att leva så bra som möjligt, efter de egna förutsättningarna.

Redaktionen diskuterar mat, sex, träning och läkemedel – hör gärna av dig till Sara Nilsson och Annika Lund med dina tankar och idéer:

Om du har en android kan du starta en prenumeration via din favoritapp för podd i Android redan nu. Då använder du den här adressen:http://feeds.feedburner.com/ReumatikervarldenPodd